Bij de verkoop van uw woning en de aankoop van een nieuwe woning komt altijd meer kijken dan je denkt. Ik help graag met het verkoop klaar maken van uw woning, het huis gereed maken voor de fotograaf of het gereed maken van uw woning voor oplevering. Zo kunt u alle aandacht besteden aan de verhuizing en het inrichten van uw nieuwe huis

Maak uw huis verkoop klaar zodat u uw huis kan verkopen voor de beste prijs. Denk aan het schilderen van de trap, onderhoud aan vloeren en opruimen van de zolder. Ik repareer kleine schoonheidsfoutjes, en zorg ervoor dat uw huis ruimtelijk en aantrekkelijk zal zijn voor verkoop.

Uw huis moet goed op de foto komen te staan bij een verkoop. Daarom help ik graag met styling, logische indeling van de kamers en alle andere voorbereidingen. Een huis op funda met een stijlvolle huiselijke en ruimelijke indruk springen er positief uit en triggeren direct om een afspraak te maken.

En als u dan eindelijk verhuisd bent en druk bent met het geven van een nieuwe plek aan uw spullen dan moet uw oude woning opgeleverd worden. Een werkje waar je op dat moment eigenlijk geen tijd voor hebt. Ik zorg graag voor het in orde maken van uw woning voor oplevering.

Maak het uzelf makkelijk en schaf de knipkaart aan voor 10 uur klussen&meer

Doe je een klus graag zelf maar lukt het niet allen, heb je een paar extra handen nodig of ben je een klus begonnen die maar niet af komt? Bel gerust voor een duoklus!! 

Neem gerust contact met mij op dan komen we er samen ongetwijfeld uit.