Natuurlijk ben je benieuwd naar wat andere opdrachtgevers  van mijn geleverde werk vinden. Ik streef naar 100% tevredenheid en laat daarom op deze pagina mijn klanten aan het woord:

Samen met Mieke ben ik aan de slag gegaan om mijn huis op te ruimen. Écht op te ruimen. Want ik was altijd maar bezig met het verplaatsen van spullen en kon nooit iets terugvinden. Daarbij gooi ik zelden iets weg, dus na 40 jaar verzamelen en een druk vol sociaal leven, was het tijd om de 'wolwasjes' professioneel op te ruimen.

Deze prachtige woonboerderij heeft een nieuw jasje gekregen in de zomer van 2019. Het buitenschilderwerk van onze boerderij is een aanzienlijke klus. Het schuurwerk alleen al vergt veel tijd..en dan nog het precieze aflakken. Gelukkig heeft Mieke mij geholpen.

Mieke heeft vakwerk geleverd bij onze muziekschool in de IJsselvilla. Het kantoor kreeg een remake. Mieke dacht mee over de mogelijkheden en heeft verder alles zelf gedaan. Het leggen van de vloer, schilderen van de muren en monteren van de verlichting.

Ellen en Geert: Mieke Heeft de Buitenkant van ons huis geschilderd op een zeer grondige manier, ze gaat secuur te werk en overlegd op een prettige manier. We zijn erg tevreden met het Resultaat. Ook houtrot is weer goed opgeknapt. Een aanrader!! 

Monique Bomert: Mieke is een verademing! En ik heb een prachtige gerenoveerde vloer en deuren strak in de verf. In een razendsnel tempo. Met een female touch, lees super netjes, alle stof weg.

Hans Kok: Mieke maakte bij ons nieuwe vensterbanken, volledig aangepast aan de kozijnen/omlijsting en de stijl van het huis. Zij pakte deze klus enthousiast aan van een adviesgesprek tot en met het schilderwerk.

Al jaren stond het schilderwerk van onze trap en het halletje van ons huis uit 1890 op de kluslijst maar dat bleven we maar uitstellen. Maar gelukkig was daar Mieke: ze heeft de trap, het hekje en de oude paneeldeuren super netjes en strak geschilderd in relatief korte tijd. Erg fijne bijkomstigheid was dat het huis na de klus weer netjes opgeruimd en stofvrij was.